En vintageflicka.

Ett romantiskt, rosmönstrat papper (Edle Skatter från Papirdesign) i riktig vintageton tillsammans med en bild (norskt bildark) på en rar tös som klätts fin till besök hos fotografen.
Bakom bilden har jag mönstrat en bit cardstock med hjälp av Martha Stewarts kantstans och dessutom sitter en bit gallerband i silver bakom men det syns lite dåligt.
Naturligtvis har jag pyntat med virkad spets, det hör liksom ihop med vintage, i alla fall för mig. Dessutom finns vita blommor, pärlfloss och ett utstansat löv som jag färgat med Memory Mist silver.
Inuti kortet har jag, ovanpå ett mönstrat papper (panduro?), gjort ett par vita rutor där det finns plats att skriva. Rutorna har jag färgat in kanterna på med en silverdyna och sedan tonat med grå torrchalks. Rosetten av vitt organsaband med hjärtan syns knappt och det är ju lite synd eftersom bandet är så fint. Jag borde nog gå en kurs i fotografering...
Till slut en liten bild (klickbar) på baksidan. Även den går i silver och vitt. Ett hjärta som jag krackelerat och så några stämplar som är embossade i silver pearl.
Det mesta av materialet hittar ni som vanligt hos Hobbyhärvan som har både fysisk butik men även webbbutik.
Är det underligt att man blir internetberoende? Det finns ju sååå många härliga sidor att surfa runt på och samla idéer, kolla in nyheter och inte att glömma, alla bloggare som delar med sig av tips och instruktioner. TACK.
Monica W

Kommentarer
Postat av: Mia

Supergulligt, du har verkligen blivit en vintagespecialist,Mia

2010-09-17 @ 13:00:43
URL: http://hobbyharvan.se
Postat av: mamsen

Hej Monica !Tack för tipset att titta in i Din blogg, det var mkt fint och mysigt.

Även på Mias blogg fanns det mkt fint.Önskar beställa av min dotter en fin ask med plats för kladdlappar, den verkade så mysig.Beställer även en bricka, motiv rosor, som jag tror min syster,(din moster) skulle uppskatta.Plus en bricka till en kär vän som fyller år i maj.Ha det mu så bra och arbeta vid Ditt fina arb.bord med utsikt mot solen.Kramar från en stolt mamma !

2011-02-23 @ 11:43:47
URL: http://s-e.lundgren@telia.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0