Ett gäng noblessaskar.

Idag tänkte jag visa några askar jag gjort som passar till nobless choklad. Man tar ur hela plastförpackningen ur kartongen och stoppar in den obruten i en av dessa. Det blir en liten kavalkad av bilder.

Först en bild på alla fyra samlade. Som ni ser så har jag gjort dom ganska lika, efter samma "grundrecept".Här är en närmare bild på en av de blå.Hörnen är gjorda med hjälp av Nellie Snellens die. Den skär inte ut ett löst hörn men det är enkelt att klippa loss det som man själv vill ha det.
De fina stämplarna om vänskap som jag satt på ovansidan och insidan kommer från Bildmålarna. Här kan du hitta dom. Hjärtat har jag embossat med noter, Sizzix folder.Den i gröna toner:Ena sidan går att öppna så att man enkelt kan fylla på med en ny förpackning choklar, OM den första skulle ta slut..... 
Under asken har jag satt vitlaserade kulor som "fötter".På insidan av locket kan man få plats med en egen hälsning.En annan variant av en blå ask, härligt somrig:Här syns den lilla utskärningen som finns för att man ska komma åt att öppna plasten på Noblessasken. Det är ju trevligare att ge bort en chokladask som inte är öppnad.

"


Det var allt från mig för idag och jag hoppas att ni fått lite inspiration om ni vill göra en egen ask. De kan ju varieras allt efter tycke och smak. Och att innehållet smakar bra, det kan jag intyga.

Ha en skön och pysslig dag.
Monica W
 


 
 
  

 
 

Ett ”gå bort kort” i blått.

Tänk vad fort tiden går. Nu är sommaren slut men minnena finns ju alltid kvar. Glöm inte bort hur mystigt det var att få sitta ute i trädgården med en riktig "gofika". 
Nu dukar man nog hellre upp inomhus även om fikat alltid smakar extra gott utomhus.

Här är ett kort som kan passa bra att ta med istället för en blomma om man är bortbjuden eller hälsar på någon men det är inte så tjockt utan det går även att läggas i ett kuvert så det kan postas.

Hela kortet är klätt med mönsterpappret Lots Of Flowers (Bildmålarna) som är dubbelsidigt.
Den ljuva bilden med bl.a gammeldags kaffekanna kommer från arket Dukade Fikabordet, PionDesign. Lövet har jag stansat ut med en die från Sizzix.


 

Egentligen är det tänkt att man ska fylla asken inuti kortet med värmeljus men självklart går det ju lika bra att lägga i något annat som passar i storlek, t ex några goda praliner i en cellofanpåse. Hålet har jag gjort med hjälp av en die från Nellie Snellen.

Kantstansen från Martha Stewart är frikostigt använd här, både till askens kanter, till fickan och till tagen där man kan skriva sin hälsning.

 
Om du blir nyfiken på hur man gör det här kortet så finns beskrivningen här.


 
Tack för att du tog dej tid att kika in. Tips: Klä dej efter vädret, gå ut, andas in, kolla hur naturen förändras och NJUT. Lek i lövhögen, var lite barnslig och hämta ny energi. Hösten är en härlig årstid men jag vill inte vara utan någon. Det är så skönt med variationerna vi har.
Glöm inte att kika in hos www.hobbyharvan.se, där kan man också få ny härlig pysselenergi.
Monica W

 

 

 

 


RSS 2.0