Smygtitt igen.
Här kommer en tjuvkik på ett DT uppdrag. Vill du se mer och få tips inför alla hjärtans dag så kolla in bloggen hos Hobbyhärvan.

Härligt att komma igång igen på det nya året.


                                          

Ljuskort till 20-åring

Här är ett "ljuskort" till en tjej som fyller 20 år. Det är väl något att fira!
Vad kan väl champagnekorken symbolisera? Kan det vara att man nu får tillträde till en viss butik.....
Grattis Sanna.En räddad bild av ett julkort.
Här är ett julkort jag gjort på uppdrag, det skickades till en mottagare i tyskland. Så nu fick jag lite användning för mina kunskaper som jag snappat upp under kvällskursen i tyska.
Självklart måste en svensk ren vara med.
Blomman är gjord av flera utstansade blommor som jag satt ihop med en brad och sprajat med glimmer mist.
Papprena, tomtestämpeln och det fina bandet är från Hobbyhärvan medan renstämpeln kommer från stämpelgården.
Jo, en hel del av mina foton av julkort har ju tyvärr försvunnit men detta hade jag hunnit kopierat till bloggens bildarkiv så det räddades från virusets jäkelskaper....

           


                                      Vad är ett julkort till Tyskland utan älgar???
                                                         

Varning, varning!

Det var länge sedan jag uppdaterade min blogg, men tiden flyger. Det har varit mycket pysslande före jul och jag trodde hela tiden att det var låååångt kvar till jul....
Men nu är det ett nytt år och julstämplarna har stuvats undan. Nu är det snart dags att tänka på mer vårliga motiv. Det kan nog vara skönt att få ta fram pastellfärgade papper och börja längta efter ljusa kvällar igen även om jag tycker att vintern är en härlig tid. Det är lite lugnare på något sätt och mer "tillåtet" att kura inomhus, kanon för pyssel.....

Sluta inte att läsa här! Ta del av följande och slarva inte som jag gjort!
 
Nu har jag verkligen fått mig en läxa, igen! Jag har slarvat med att göra säkerhetskopior av foton och annat som man sparar på datorn. Och vad händer? Jo, VIRUS i datorn!!!!
Vi fick lämna in datorn till en datafirma och en hel del dokument och sånt kunde räddas men ALLA våra foton var bara borta. Fy vad tråkigt sånt här är och vad sur man blir på sig själv för att man inte läst in kopior till CD på flera månader. Nu försöker jag tigga bilder från barnen m fl från vår yngsta dotters bal och student. Det är ju sånt man väldigt gärna vill ha kvar som minnen.
Det påminner lite om när vi fick vår första dotter och vi tog en hel del foton på BB, när vi förberedde hemfärden osv. Sedan upptäckte vi att inte filmen var isatt ordentligt i kamran, inte ett foto blev det.
Men jag är glad att Mia på Hobbyhärvan övertalade mig att skaffa en blogg. Nu finns ju en hel del foton jag tagit av mina kort mm kvar i alla fall. Det var lite kul eftersom jag tycker det kan vara bra att gå tillbaka och se vad man gjort tidigare.
Så ett tips till er alla. Slarva inte med att göra kopior till CD eller dylikt. Det är mycket man har i sin dator. 
Ha det så bra och ta er tid att kopiera.

Ljuskort och tändsticksask

Här är några exempel på "ljuskorten" jag fått äran att göra. Dom har varit poppis till julen -09 och väldigt roliga att göra, så det kommer säkert bli fler. En tändsticksask får också komma med på ett hörn.
Det är Eviebee som var så snäll och tipsade om dessa ljuskort i sin blogg. Åter igen TACK.
                                   
        

RSS 2.0