BröllopskortHär har jag gjort ett kort till ett brudpar. Idén till kortet har jag fått från hobbyhärvans blogg, tack Mia. Skönt att kunna få så fin inspiration.
Glitterpapper, rosor och utstansade retroblommor samt löv i vitt. Lite extra glitter med stickles och några halvpärlor. Kortet stängs med ett band som jag trätt genom öljetter.Insidan har jag dekorerat med ett rospapper från Hobbhärvan, en vit oval som jag embossat kanten på i silver samt stämplat Grattis två gånger, ena gången med embossing i silver, den andra, som en skuggning, med bara versa color silverfärgad dyna. På kanterna har jag skurit ut två ovaler från rosenpappret och stämplat en ängel med pil i silver. Den stämpeln har jag fått i ett set som följde med en engelsk kort-tidning. 

Grattiskort med katter.Här har jag använt Penny Black´s stämpel "bubbly", visst är katten mysig. Färglagt med Promarkers och lagt till lite effekt med glitterpenna.
Har försökt få vågade kanter på cirklarna med hjälp av mönstersax och de är inkade med torrchalks plus att jag tog lite extra med en blå mementodyna runt kanterna.
Stämpeln grattiskramar från reprint är embossad i vit/silver, likaså Penny Blacks text från stämpelsetet "bubbly"Baksidan: Ytterligare ett motiv med den mysiga katten från stämpelsetet "bubbly". Målad med Promarkers. Åter igen har jag inkat kanterna runt stämpelmotivet, denna gång med en lila stämpeldyna. Kanske framgår det att jag tycker om att inka....
Då mottagaren av det här kortet gillar katter så blev det några extra i svart med hjälp av stämpel från InkyWings. Jag tror att även "snurklan" överst kommer därifrån.

Grattiskort till kusinen.Min kusin gillar äldre bilar så jag tyckte denna stämpel från stämpelgården var passande. Stämpeln är bara i en storlek, men jag scannade in ett uppstämplat motiv och skrev ut i ytterligare två storlekar. Färglagt med promarkers och vit penna. Nummerstämplarna har min snälla man köpt åt mig på Netto och de har embossats med black sparkle.
Då jag tycker det är svårt att få bokstavsstämplarna rakt i förhållande till varandra så har jag gjort lätt för mej och stämplat dom på var sin pappersbit och sedan placerat ut domInsidan har jag inkat i lila som ju även passar till karlar. Jag har lämnat plats för att själv kunna skriva min hälsning.Det måste ju synas att både kusinen och jag gillar havet, så en fyr fick sin plats på baksidan.

Kort med fönster.Här har jag skurit ut ett fönster o satt fast ovanpå ett stämpelmotiv, blomma från norska kreativhobby, stämpeln med igelkotten kommer från inkywings och jag tror att humlan också kommer därifrån.

Fler kort med blommaHär har jag gjort två liknande kort med samma blomstämpel som är färglagda med promarkers och kanterna är inkade med distress stämpeldyna.

Här är insidan som jag bara har stämplat i hörnen för att få plats att skriva en egen hälsning.


Ett beställt födelsedagskort till en USA-vän

Framsida med Penny Black stämplar. Kattstämpeln är målad med promarkers och några stänk med glitterpennan. Bakom pappersovalen har jag satt en bit silvernät.  Utstansade hjärtan från dubbelsidigt klisterpapper som jag strött glitter resp. små guldpärlor på.  Textstämpeln är embossad svart.

Framsida med Penny Black stämplar. Kattstämpeln är målad med promarkers och några stänk med glitterpennan. Bakom pappersovalen har jag satt en bit silvernät.  Utstansade hjärtan från dubbelsidigt klisterpapper som jag strött glitter resp. små guldpärlor på.  Textstämpeln är embossad svart.

Insidan av USA-kortet

Här kommer insidan av kortet till USA-vännen.


Även på insida har jag använt Penny Blacks stämplar som jag färglagt med promarkers. Dessutom en grattisstämpel som jag embossat i ljusblått. Flaggorna som jag själv knåpat ihop med stort tålamod (svårare än man tror att måla linjer...) har jag satt öljetter i och hängt på ett silversnöre.
Insidan består av ett vitt papper som jag har har chalkat och gjort lite mönster med hjälp av stansar.


Välkommen.

Välkommen till min blogg. Detta är något helt nytt för mig. Tidigare har jag bara läst och tittat i andras bloggar på jakt efter inspiration till att skapa kort. Nu tänkte jag försöka skapa en egen plats där jag kan lägga upp bilder och förhoppningsvis kunna ge någon annan lite idéer.
Nu för tiden är det mest kort jag knåpar med men ibland blir det även lite andra resultat av mitt pyssel t ex decoupage eller stickat.
Jag har ingen aning om jag kommer att klara av detta med att lägga upp och uppdatera en blogg. Men jag tänkte göra ett försök i alla fall. Det är väl som med allt annat, man lär sig efterhand.
Om du lyckats hitta hit så är du hjärtligt välkommen.
Monkan.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0