Kort till brudparet i grönt.

Nu när sommaren nalkas så brukar en hel del bröllop hållas så idag vill jag visa ett bröllopskort i milda gröna toner som är pyntat med mycket blommor.

Mönsterpappret jag använt är ur en lite äldre serie från Pion. De kommer ju ofta nya härliga papper från dom så där brukar man alltid finna något man blir sugen på även om de ”gamla”, som det här,  också är jättefina. Den passande bilden med brudparet kommer från arket Romans (Pion´s Från Mormors Vind).

En maffig gardenia följs av en snirklande rad av körsbärsblommor. Löven är gjorda med en die från Sizzix.Den mysigt bulliga hjärteberlocken symboliserar kärleken och den vill vi ju ha med en dag som denna. (Och alla andra dagar också förstås…)En textremsa med stämpeln Till Brudparet från Bildmålarna sitter fast med pärlemorsfärgade hjärtebrads (finns hos Hobbyhärvan).
Några glimmande halvpärlor fungerar som stopp när kortet står upp och om man viker upp det så finns det plats att skriva sin egen hälsning till brudparet.Självklart tänker man tillbaka på sitt egna bröllop när man gör sådana här kort. Vilken härlig dag det var! Fattar inte att det är 25 år sedan. Jo, vi har nyligen firat det som kallas silverbröllop. Oj, så gammalt det låter men, men.

Ha det bra och njut av livet.

Monica


RSS 2.0